# 23 De magisch test

De grond van het plein lag vol met verschillende kleuren stenen in verschillende patronen. In het midden van het plein zag ik een driehoekpatroon, omringt door een patroon met een cirkel. Ik besloot om in het midden van dit kunstwerk te gaan zitten mediteren in de laatste restanten van de ondergaande zon.

Een paar seconden later ging er een schokgolf door mij heen. Mijn ogen schoten open. Het was ineens nacht. Mijn meditatie houding was niet verandert.
waarschijnlijk ben ik in slaap gevallen.‘ dacht ik verwonderd. Maar mijn gevoel zei dat er iets magisch aan de hand was.
Terwijl ik hierover wegzonk in gedachte voelde ik een prikkeling tegen mijn huid aan. Het was alsof iemand iets naar me gegooid had. Ik stond op en keek om me heen. Niemand.

Weer voelde een zelfde prikkeling op mijn huid. Mijn ogen speurde de donkere straten af naar een mogelijke oorzaak. Weer werd ik geprikkeld. Weer zag ik niemand, niets.

Een alarm ging af in mijn hoofd. Werd ik aangevallen? Wat voor vreemd gevoel was dit. Had  ik te maken met magie?’
Het leek er op dat moment wel op.
‘Misschien kan ik ook magie gebruiken.’ Nu had ik al genoeg vreemde dingen meegemaakt dat ik dit kon geloven.
Ik besloot het te proberen. Met mijn ogen dicht visualiseerde ik een magisch schild om mij heen. Ik zag die niet werkelijk, maar ik voelde mij veiliger. De prikkelingen hielden ook op.

‘Dit zou wel eens een magische test kunnen zijn.’ redeneerde ik in mijn waan ‘Als ze me werkelijk kwaad hadden willen doen hadden ze dat al lang gedaan.’ Ik voelde me bekeken. ‘Als dit een test is, kan ik beter laten zien wat ik in huis heb.’

Vanaf de kleinere driehoeken op de grond stuurde ik energie aanvallen alle kanten op. Het was alsof ik magische pijlen aan het afschieten was door ze te visualiseren. Dit gaf me zelfvertrouwen. Nu ik van mij af had gebeten voelde ik mij veiliger.
Weer ging ik zitten mediteren, en visualiseerde weer een schild om mij heen.

ga naar het volgende hoofdstuk