Psychotisch avontuur

Begin 2017 begon ik dit boek te schrijven. Na een half jaar had ik de eerste conceptversie, maar het was nog niet zo goed geschreven. Van vrienden en familie hoorde ik dat ik het eerst moest herschrijven voordat ik het kon uitgeven dus daar ging ik mee aan de slag.

Hoeveel mensen gaan het lezen?

Ondertussen ging ik onderzoeken waar uitgevers naar kijken het blijkt zo te zijn dat uitgevers graag willen weten hoeveel followers je hebt. Hoeveel animo het boek al heeft.

Dat wil ik onderzoeken met deze site. En ja, ik hou bij hoeveel mensen het werkelijk lezen en hoe ver ze komen in de hoofdstukken. Tot nu toe hebben nog niet veel meer dan 20 mensen het gelezen.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen mijn boek willen lezen, en hoeveel mensen deze website gaan volgen.

of als je direct naar het deel wilt gaan waarin ik psychotisch raak ga dan naar deel 3.