Stoppen met het avontuur en de pdf

Beste lezer,

Sinds het begin van 2017 heb, met vlagen enthousiasme, mijn best gedaan een boek te schrijven over mijn psychose. Nu ga ik dit avontuur loslaten en de site stoppen. Omdat ik jou als bezoeker van deze site niet in de steek wil laten schrijf ik hieronder waarom ik deze site stop.

Bedankt!

Ik zou graag iedereen willen bedanken die mij heeft gesteund en aangemoedigd bij het maken van het boek en deze site. Ondanks dat het geen ‘succes’ is heb ik veel geleerd. Elke bezoeker heeft mij een beetje aangemoedigd door te gaan. En daardoor heb ik toch een boek geschreven. Je mag hem hebben trouwens.

De draft geef ik weg

Hierboven kun je het boek downloaden zoals ik hem wou opsturen naar een uitgever of editor. Ik heb hem naar een paar uitgevers opgestuurd maar er was geen interesse. Ik ga hem nog eens een keer opsturen naar anderen, ik weet nog niet wanneer. Ik denk niet dat ik er ooit iets aan ga verdienen dus kan ik het beter weg geven.

Loslaten

Dit boek dat ik probeerde te schrijven was een manier om mijzelf het grote drama in mijn leven nog eens te herhalen. Dat leerde ik door zenmeditatie.

Ik heb een aantal maanden geleden besloten om mij voorlopig hier niet bezig te houden. Sindsdien ben ik een stuk gelukkiger. Nu kan ik door met anderen dingen. Het is goed zo.

Het werkte niet goed genoeg.

Het idee wat ik had, een boek schrijven over een psychose is natuurlijk al veel vaker gedaan. Blogs schrijven er over wordt genoeg gedaan door psychosenet. Coaching, is heel lastig zonder opleiding binnen de medische zorg aangezien het vaak botst met een behandelplan van een psychiater. Wat kan ik dan nog betekenen?

Jullie mogen deze pdf hebben. Kijk maar wat je er mee doet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.