Het boek is bijna af!

En dat betekend dat ik het bijna van mijn site ga halen. Je kunt nu de laatste hoofdstukken lezen!

Als je je nog afvroeg of ik het nog eens ging afmaken! Ja dat ging ik! Het heeft alleen meer tijd gekost dan ik had verwacht.

Wat is er nieuw

Op moment ben ik de zesde editing laag aan het afronden. In deze laatste laag editing heb ik eindelijk gedaan wat als eerste edit had moeten doen. Namelijk de volgorde veranderen. Verleden en heden heb ik meer door elkaar gehaald. Dit heb ik gedaan om de spanning in het boek beter te verdelen, en dat is best wel goed gelukt (al zeg ik het zelf). Wat het idee is achter deze verandering leg ik uit in dit filmpje, mocht je daarin geïnteresseerd zijn.

Wat moet er nog gebeuren

De laatste vier bladzijden van het boek moet ik nog editten. Het editten bestaat vooral uit de hoofdstukken opnieuw aan elkaar ‘hechten’. Natuurlijk ook qua taal moest het beter, en dat is het echt geworden. Nog even te gaan dus! Ik hoop deze laatste editing laag volgende week af te maken.

Uitgeven

Plan A het boek te laten publiceren door een uitgever. Welke uitgever precies weet ik nog niet, daar moet ik nog naar op zoek.
Als ik het aan een uitgever wil laten zien dan kan het niet ook gratis te lezen zijn op mijn site. Dat vind geen enkele uitgever leuk. Wat ze echter wel interessant vinden is dat ik kan aantonen dat het boek ook werkelijk gelezen wordt, en dat kan ik laten zien met deze site.

Als geen enkele uitgever in nederland dit boek wil, dan is Plan B om het zelf uit te geven en zelf op de markt te brengen. Het lijkt mij dat er genoeg mensen zijn in deze niche(een avontuurlijk verhaal over een psychose) die interesse kunnen hebben in dit boek. Nu heb ik er zo veel werk in zitten dat ik het ook echt wil uitgeven.

Hoofdstukken nu op site

De eerste hoofdstukken wou ik ook heel graag anders doen op mijn site, en daarom had ik voor de nieuwe lezers de eerste 10 hoofdstukken te veranderen naar de nieuwste versie. Op dit moment klopt het boek dus eigenlijk niet op de site. Zo had ik in het verhaal eerder een gitaar mee, die ik er in de nieuwste versie heb uit gelaten omdat deze niet genoeg toevoegde aan het verhaal.

Je kunt het aflezen

Voor degenen die het boek eerder al op mijn site hebben gelezen, heb ik de laatste hoofdstukken van de vorige versie(v5) van mijn boek er wel op gezet. In de nieuwe versie van het boek staan deze hoofdstukken verdeeld over de andere hoofdstukken.(zie het filmpje voor een verklaring daarvan).

Eerder had ik het verhaal tot #28 op mijn site staan. Nu staat het hele boek dus online, dus ook hoofdstuk #29, 30, 31, 32 en het laatste hoofdstuk, 33. Deze kun je terugvinden in het menu onder deel vier, het zorgtraject. Deze laat ik niet al te lang meer op mijn site staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.