Aparte verhalen tot hoofdstuk 25

Hoi iedereen,

Het editten gaat langzaam verder. Het is mij sinds de vorige blogpost gelukt om nog tien hoofdstukken te editten.

Als je alles op de site tot nu toe gelezen had is het volgende hoofdstuk #16 (lees die hier via deze link)

Het laatste hoofdstuk dat ik heb ge edit is hoofdstuk 25 en staat ook op deze site. Hoofdstuk 26 is al bijna af en kan ik naar jullie mailen zodra het af is. Laat hier je e-mail adres achter als hoofdstuk 26 zo snel mogelijk wilt ontvangen!

Dit waren lastige hoofdstukken voor mij om te schrijven. Deze hoofdstukken gaan namelijk over het meest heftige deel van mijn psychose. Ze waren verwarrend en confronterend om op te schrijven.

Eigenlijk zijn de komende tien hoofdstukken hierna ook heftig. Die gaan ook over het heftigste deel van mijn psychose en mijn weg terug naar huis. Volgende maand wil ik de volgende tien hoofdstukken af hebben, en ook op deze site zetten. Als ik de volgende tien hoofdstukken af heb schrijf ik een nieuwe blog.

Volg deze blog als je een e-mail wil ontvangen bij elke nieuwe blogpost.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.