Nog altijd bezig

Even een status update

Het is alweer een tijd geleden sinds ik voor het laatst hier iets heb gepost. De reden daarvoor is dat bijna niemand ze las, en dat kwam omdat ik tot nu toe nog nooit een cent heb uitgegeven aan adverteren. Ik ga er maar vanuit dat mijn doelgroep niet weet dat deze site bestaat..  Mijn huidige lezers zijn voornamelijk vrienden en familie. Niet werkelijk de doelgroep.

Getting there.

Ondernemen in het helpen van mensen met een psychose

De laatste tijd ben ik bezig geweest aan een heus ondernemingsplan samen met een coach. Het idee is dat ik mensen wil gaan helpen die een psychose hebben gehad. Hopelijk kan ik mensen 1 op 1 gaan coachen naar een succesvol herstel van een psychose. Dat is mij immers ook gelukt en ik denk dat ik het goed kan uitleggen. Volgende maand hoop ik het plan af te hebben en dan beslis ik pas of ik het ook werkelijk ga doen.

Het editten gaat ook verder

Want,  ik ben wel doorgegaan met schrijven. Of eigenlijk met editten. Dat kost véél meer tijd dan ik had gedacht maaarrr het einde begint in zicht te komen. De eerste 15 hoofdstukken hebben alleen nog een professionele edit nodig. Dat betekend dat ik die hoofdstukken al minstens 4 keer onder handen heb genomen – delen heb verwijdert en aan toegevoegd om het beter te laten lopen. Waarschijnlijk staan er nog steeds taalfouten die de spellingscontrole er niet uit haalt.. Ag ja, nu maar hopen dat het jullie een beetje bevalt. Je kunt ze vinden in het menu van deze site, of hier.

Levensveranderende gebeurtenissen

En dat is niet het enige nieuwtje. In het afgelopen half jaar ben ik verloofd én heb ik gehoord dat ik vader wordt. Dat laatste nieuws kwam best wel onverwacht maar ag, zes maanden later heb ik er wel vrede mee. Ik word papa en dat is helemaal oke. Zo blij. Ook ben ik verhuisd naar Lochem waar we nu een idyllische tussenwoning hebben gevonden waar ons gezinnetje een happy ever after gaat beleven.

Ag ja, bloggen was even minder prio. Hoe dit nu verder gaat kan ik ook niet voorspellen.  Misschien ga ik de site helemaal anders doen, een youtube kanaal starten en mensen 1 op 1 helpen. Misschien publiceer ik het boek gewoon. We gaan het zien.

I’ll keep you posted.

 

p.s. wat vinden jullie van mijn nieuwe logo? Beter? Niks zeggend?

Een gedachte over “Nog altijd bezig

  1. Pingback: Aparte verhalen tot hoofdstuk 25 – Psychose avontuurtje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.