Druk geweest

Beste lezers,

De afgelopen dagen heb ik het druk gehad. Vooral met voorbereidingen die ik moest treffen voordat ik kon gaan reizen. Zo moest ik nog verhuizen,  en afspreken met een aantal vrienden. Ook moest ik een nieuw paspoort regelen, die nog bijna ongeldig was verklaard. Het viel me zwaar de laatste dagen en heb jammer genoeg weinig energie gehad om te schrijven.

Maar goed, morgen naar Thailand, samen met mijn vriendin Charlotte! Het is 19 uur reizen en daarna een jetlag. Het is in Thailand 6 uur, dus in plaats van om 8 uur op staan gaat het voelen als om 2 uur opstaan. Me vriendin gaat ook een blog bijhouden waarvan ik nog geen link mag geven totdat ze haar eerste post heeft geplaatst.

Ook wil ik een functie toevoegen aan deze site waardoor mensen zich kunnen opgeven voor een e-mail lijst, voor deze blog posts, en voor als het boek af is. Hopelijk staat dat  rechts van deze tekst zodra je dit leest.

Voor vandaag hou ik het verder kort, maar ik zal nog even de stats van het boek geven.
aantal woorden 30008
nieuwste hoofdstuk: #36 Nederlandse ambassade

Als je wilt, kun je hier verder lezen in het boek 🙂

 

Bedankt voor het lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.