Eerste post

Hey iedereen,

Bedankt voor de eerste positieve reacties en feedback die ik al heb gehad. Via Facebook, Twitter, skype maar ook gewoon persoonlijk in levende lijve. De vele tips die ik nu al gekregen heb zullen me helpen dit boek beter te maken. En ze zijn erg motiverend 😉

Het leek me een goed idee omeen blog post te schrijven op deze site.  En laten we de tussenstand bekijken

Aantal woorden: 25763
Nieuwste hoofdstuk: # 32 De man die me wou opeten.

Daarbij ben ik het verhaal ook aan het editten geweest en al op een paar punten verbeterd. Het leek me goed om een bepaalde qualiteit op deze drive te zetten.

  • typ en spelfouten er standaard uit halen
  • cijfers uitschrijven
  • laggen met ch
  • Ook ben ik begonnen het woord ‘ik’ te verplaatsen aan het begin van elke Alina.
  • Als een zin langer dan 20 woorden is maak er dan liever 2 zinnen van
  • Meer candans in het verhaal brengen. Ik kreeg een aantal keer de feedback dat het verhaal té spannend was, en dat het beter zou zijn wat meer rust in het verhaal te brengen door er stukjes tussen te schrijven vanuit het perspectief zoals ik het nu zie.

Kennelijk zijn dat manieren om het verhaal wat sympathieker over te laten komen. Het is beter om wat trucjes toe te passen en me schrijfstijl daarmee te verbeteren, terwijl ik het schrijf. Maar het liefst schrijf ik eerst nog even door aan de het verhaal, en haal ik de fouten er later uit. Misschien heb ik ook wel een mentor nodig die me daarbij helpt. Wat vinden jullie?

met vriendelijke groeten,

Albert

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.